باشگاه استقلال: زیر بار باج خواهی میلیچ نمی رویم

به گزارش مجله کوروش بزرگ، باشگاه استقلال واکنش تندی به سفر ناگهانی مدافع تیم فوتبال این باشگاه نشان داد و اقدام این بازیکن کروات را نوعی باج خواهی دانست.

باشگاه استقلال: زیر بار باج خواهی میلیچ نمی رویم

هروویه میلیچ شب گذشته (چهارشنبه) ایران را ترک کرد که باشگاه استقلال درخصوص این اتفاق، توضیحاتی به توضیح زیر ارائه کرد:

1- هروویه میلیچ مدافع هافبک کروات تیم استقلال رقمی از باشگاه طلب دارد و در عین حال، ارقام غیرمتعارف و غیر قابل قبولی را به اسم خسارت دیرکرد مطالبه نموده است.

2- در هفته های اخیر کوشش زیادی شد تا با مدیر برنامه های میلیچ توافق صورت بگیرد، ولی تقاضای غیر متعارف برای سود دیرکرد دریافت اصل پول از سوی این بازیکن، مانع از پیشرفت در مذاکرات شد و عملاً یک بن بست در اینجا شکل گرفت. نکته قابل توجه بعدی این است که وکیل میلیچ و رادوشویچ یک نفر هستند و سناریویی که برای دروازه بان پرسپولیس و تمدید قرارداد سه ساله اش در جریان بود، در استقلال هم در حال انجام بود.

3- با درخواست میلیچ، باشگاه استقلال دو روز پیش مجوز اقامت و ویزای کار او را تا اواسط شهریور تمدید کرد و اینکه او به یکباره ایران را ترک نموده، هم مسبوق به سابقه است و هم در نوع خود جالب توجه است.

4- باشگاه استقلال در تمدید یا عقد قراردادها، تنها منافع بلند مدت باشگاه را در نظر می گیرد و زیر بار خواسته های غیر قانونی، غیرمتعارف و باج خواهی نخواهد رفت.

منبع: فرارو
انتشار: 14 مرداد 1400 بروزرسانی: 14 مرداد 1400 گردآورنده: bigkurosh.ir شناسه مطلب: 1798

به "باشگاه استقلال: زیر بار باج خواهی میلیچ نمی رویم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "باشگاه استقلال: زیر بار باج خواهی میلیچ نمی رویم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید