توقیف 5 میلیاردی کالای قاچاق در جنوب تهران
به گزارش مجله کوروش بزرگ، تهران (پانا) - رئیس پلیس امنیت مالی تهران عظیم از توقیف یک دستگاه خودروی وانت نیسان و کشف 5 میلیارد ریال کالای قاچاق در جنوب این شهر اطلاع داد.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ علی ولی پور گودرزی گفت: در کنترل تردد خودروهای عبوری در سطح شهر، ماموران پایگاه جنوب پلیس امنیت مالی تهران حین گشت زنی در محدوده باقر شهر به یک دستگاه خودروی وانت نیسان مشکوک و آن را متوقف کردند.
وی مطرح نمود: در آنالیز از داخل خودرو 40 هزار بسته آدامس، 10 هزار و 700 قلم لوازم بهداشتی، 30 هزار و 900 قلم لوازم آشپزخانه و 500 دستگاه باطری 12 ولت موتورسیکلت قاچاق فاقد بارنامه و مجوزهای گمرکی کشف و راننده خودرو به قاچاق بودن کالای کشف شده، معترف شد.
رئیس پلیس امنیت مالی تهران با اشاره به اینکه در این رابطه یک متهم دستگیر شد، گفت: کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را 5 میلیارد و 300 ملیون ریال محاسبه نموده اند.
این مقام انتظامی گفت: کلیه اموال به تحویل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی تهران شد.
وی اضافه کرد: باتکمیل تحقیقات پلیسی متهم برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی نهاده شد.
منبع: خبرگزاری پانا