42 درصد حوادث ترافیکی در جاده های فرعی و روستایی رخ می دهد
به گزارش مجله کوروش بزرگ، میعادفر گفت: ساختار فیزیکی جاده ها مناسب نیست و بالغ بر 42 درصد حوادث ترافیکی در جاده های فرعی و روستایی رخ می دهد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، جعفر میعادفر رییس سازمان اورژانس کشور، امروز در همایش قربانیان تصادفات جاده ای اظهار کرد: اجرای محدودیت های کرونایی،20 درصد از تصادفات ترافیکی ما را کاهش داده، اما به محض اینکه تردد ها در امسال افزایش پیدا کرد، نسبت به سال گذشته ما 2 درصد افزایش حوادث ترافیکی را داشتیم.
وی ادامه داد: بیماری کرونا امیدواریم رفع گردد، زیرا در این صورت مجددا شاهد کاهش امار و ارقامی که ادم را به لرزه در می آورد، هستیم حوادث ترافیکی علاوه بر مرگ و میر، بالغ بر 600 هزار مصدوم را به دست این کشور می گذارد و متاسفانه قشر جوان جامعه هم هستند بعلاوه هزینه های اقتصادی شخصی بسیار زیادی هم با خود به همراه دارد.
رییس اورژانس کشور توضیح داد: متاسفانه ما بالغ بر 200 هزار کیلومتر راه و 30 هزار کیلومتر هم راه اصلی داریم، حضور ما و پلیس در این راه ها موثر و خوب بوده و توانستیم زمان را هم کنترل کنیم، اما ساختار فیزیکی جاده ها مناسب نیست، بالغ بر 42 درصد حوادث ترافیکی در جاده های فرعی و روستایی رخ می دهد و این امار کمی هم نیست.
منبع: خبرگزاری دانشجو