باتری خودگرمایشی؛ انقلابی بزرگ در خودرو های برقی

به گزارش مجله کوروش بزرگ، یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه ایالتی پن، نوعی باتری خودگرمایشی ابداع کرده است که به منظور بهینه سازی و کارایی انتقال شارژ الکتریکی، می تواند به سرعت تا 60 درجه گرم شود.

باتری خودگرمایشی؛ انقلابی بزرگ در خودرو های برقی

باتری های جدید با قابلیت شارژ سریع به اضطراب کم آوردن شارژ هنگام رانندگی با خودرو های برقی سرانجام می دهند

به گفته پژوهشگران، نوع جدید باتری خودرو های برقی که با 10 دقیقه شارژ شدن می تواند برای پیمودن مسیری 400 کیلومتری کافی باشد، به هراس و اضطراب تمام شدن باتری هنگام رانندگی سرانجام خواهد داد.

یک تیم تحقیقاتی از دانشگاه ایالتی پن، نوعی باتری خودگرمایشی ابداع کرده است که به منظور بهینه سازی و کارایی انتقال شارژ الکتریکی، می تواند به سرعت تا 60 درجه گرم شود. روش خودگرمایی با استفاده از فناوری های موجود توسعه پیدا کرده است و می تواند وزن و حجم و قیمت باتری خودرو های برقی تجاری را به میزان چشمگیری کاهش دهد.

چائو یانگ وانگ، استاد مهندسی شیمی و مدیر مرکز موتور های الکتروشیمیایی در دانشگاه پن، می گوید: ما یک باتری فوق العاده هوشمند به منظور تولید در مقیاس انبوه برای خودرو های برقی ساخته ایم که با قیمت خودرو های با موتور احتراق داخلی، برابری می کند.

با وجود این باتری، دیگر اضطراب کم آوردن شارژ وجود ندارد و این باتری بسیار مقرون به صرفه است. قابلیت شارژِ سریع به ما این امکان را می دهد تا بدون نگرانی از تمام شدن شارژ، ابعاد باتری را کوچک تر طراحی کنیم.

این یکی از چندین تلاش پیگیری شده در جهان در راستای دستیابی به این هدف است. مسئله ای که باعث شده است تا محققان از آن به عنوان جام مقدس شام آخر باتری ها یاد کنند (کنایه از چیزی که دستیابی به آن بسیار سخت است).

در ماه اکتبر سال گذشته، تیمی از مهندسان دانشگاه علم و تکنولوژی چین (USTC) ادعا کرده بود به روشی دست یافته است که می تواند بُرد خودرو های برقی را با یک شارژ 10 دقیقه ای، به 500 کیلومتر برساند. هنشینگ جی، استاد دانشگاه علم و تکنولوژی چین در آن زمان اعلام کرده بود: تلفیق انرژی بالا، سرعت شارژ بالا و قابلیت نگه داشتن طولانی شارژ، جام مقدس در تحقیقات مربوط به باتری ها محسوب می شود.

باتری آن ها قادر بود تا 80 درصد از ظرفیت خود را طی 10 دقیقه بازیابی کند؛ هرچند که هنوز به قابلیت تولید انبوه نرسیده است. باتری های تجاری کنونی برای خودرو های الکتریکی، از قبیل باتری های لیتیوم-یونی خودرو های تسلا، قابلیت پیمودن مسیری 500 کیلومتری را دارند، اما بسته به این که از چه سیستمی استفاده می شود، شارژ باتری ممکن است از یک ساعت تا یک روز، دوام بیاورد.

در مراسم رونمایی از باتری تسلا در سال گذشته، ایلان ماسک، مدیر تسلا، از یک باتری جدید مارپیچی رونمایی کرد که انقلابی بزرگ در میزان ذخیره انرژی برای باتری ها به شمار می رفت. به گفته مدیر تسلا، این پیشرفت به شرکت تسلا امکان می دهد تا بتواند طی سال های آینده خودرو های برقی 20هزار دلاری تولید کند؛ هرچند که طراحی جدید، برای مدت زمان لازم برای شارژ، کاهش چشمگیری نشان نمی دهد.

دپارتمان انرژی ایالات متحده و تیم تحقیقاتی دانشگاه پن از پژوهش اخیر که در این هفته در مجله علمی نیچر انرژی منتشر شده است، حمایت کرده اند؛ به این امید که این محصول، طی سال های آینده به تولید انبوه برسد. پروفسور وانگ می گوید:

من بسیار خوشحالم که ما سرانجام آن باتری را که به سود بازار عمده مصرف کنندگان خواهد بود پیداکرده ایم. ما می خواهیم تغییری در محیط زیست ایجاد کنیم، نه این که فقط خودرو های لوکس تولید کرده باشیم؛ این که هرکسی توان خرید خودروی برقی را داشته باشد.

منبع: ایندیپندنت

منبع: فرادید
انتشار: 5 اسفند 1399 بروزرسانی: 5 اسفند 1399 گردآورنده: bigkurosh.ir شناسه مطلب: 1507

به "باتری خودگرمایشی؛ انقلابی بزرگ در خودرو های برقی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "باتری خودگرمایشی؛ انقلابی بزرگ در خودرو های برقی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید