دور بعدی گفتگوهای راهبردی روسیه-آمریکا 26 مرداد برگزار می گردد
به گزارش مجله کوروش بزرگ، به گزارش خبرنگاران به نقل از ایتارتاس، سرگئی ریابکوف معاون وزارت خارجه روسیه، می گوید دور بعدی گفتگوهای ثبات راهبردی مسکو-واشنگتن، در تاریخ 16 تا 18 آگوست (26 تا 28 مرداد)، در وین برگزار خواهد شد.

همراه دور زمین باشید و با تور روسیه ارزان از کاخ کرملین دیدن کنید و در شهرهای زیبای مسکو و سوچی گشتی بزنید و خاطرات زیبایی برای خود رقم بزنید.
روسیه و آمریکا، تا به امروز دو دور نشست با هدف یافتن راهی برای برون رفت از بن بست هسته ای که به عدم تمدید پیمان استارت نو منجر خواهد شد؛ برگزار نموده اند.
پنجشنبه گذشته، مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا، این گفتگوها را مثبت ارزیابی کرد اما مدعی شد که بهتر است چین هم به میز مذاکره بپیوندد.
اما، پکن می گوید تنها به شرطی پیشنهاد واشنگتن را می پذیرد که آمریکا نیز سطح زرادخانه های هسته ای خود را کاهش دهد.
چینی ها می گویند حجم ذخایر هسته ایشان در مقایسه با آمریکا ناچیز است و لزومی به مذاکره در این باب نمی بینند.
منبع: خبرگزاری مهر