کارگروه پشتیبانی از تولیدات در صنایع غذایی تشکیل شد

به گزارش مجله کوروش بزرگ، به گزارش خبرنگاران به نقل از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر قدیر رجب زاده گفت: مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به عنوان تنها مرجع تخصصی صنعت غذای کشور از ابتدای تأسیس تا به امروز تمامی توان خود را جهت پاسخ به نیازها و برطرف مسائل فنی و دانشی اختصاص داده و با ارائه طرح های فناورانه و کاربردی نقش قابل توجهی در جهش فراوری و حمایت از صنعت غذای کشور داشته است.

کارگروه پشتیبانی از تولیدات در صنایع غذایی تشکیل شد

وی ادامه داد: مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در راستای اجرای سیاست های تعاملی در محورهایی از جمله انجام طرح های پژوهشی و فناورانه تقاضا محور برای پاسخگویی به احتیاجهای صنعت و برطرف چالش های موجود، طراحی محصول جدید، طراحی یا اصلاح فرایندهای فراوری، استفاده از منابع و ظرفیت های داخلی برای تأمین مواد اولیه مورد احتیاج صنعت غذا، ارائه خدمات آزمایشگاهی به واحدهای صنعتی و همکاری و ارائه خدمات مشاوره ای به واحدهای تحقیق و توسعه واحدهای صنعتی فعالیت دارد.

رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اینکه این مؤسسه همیشه کوشش نموده تا به عنوان یک مؤسسه ملی در چارچوب وظایف و اختیارات در زمینه پشتیبانی از فراوری گام بردارد، اضافه نمود: کارکنان واحدهای صنعت غذا به طور متوسط و در مقایسه با کارکنان سایر صنایع از سطح تحصیلی کمتری برخوردارند، از این رو برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی کاربردی از جمله اقدامات اثرگذار این مؤسسه برای ارتقای بهره وری در صنعت غذا به شمار می رود.

رجب زاده گفت: کوشش در جهت جایگزینی مواد اولیه وارداتی با منابع و فناوری های بومی، انجام طرح های دانشی در مورد افزایش بهره وری و کیفیت محصولات غذایی، یاری دانشی به فعالان صنعت غذا در جهت فراوری محصولات جدید و ورود به بازارهای بین لمللی، یاری به شرکت های دانش بنیان جهت ورود سریع تر و مولد در عرصه فراوری، ارائه یاری های فناورانه در بخش فراوری جهت بهره مندی از محصولات سلامت محور، ارائه خدمات سریع و دقیق در مورد داوری اختراعات ارسالی و تربیت نیروی متخصص و کارآفرین از جمله اهداف و برنامه های این مؤسسه در سال 1400 است.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 3 خرداد 1400 بروزرسانی: 3 خرداد 1400 گردآورنده: bigkurosh.ir شناسه مطلب: 1679

به "کارگروه پشتیبانی از تولیدات در صنایع غذایی تشکیل شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کارگروه پشتیبانی از تولیدات در صنایع غذایی تشکیل شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید