طرز تهیه املت ایتالیایی-فریتاتا

به گزارش مجله کوروش بزرگ، املت ایتالیایی - فریتاتا - باید غذای خاصی باشد، درست مانند تمامی غذاهای ایتالیایی و البته هر چیز دیگری که پای نسخه ایتالیایی اش به میان می آید

طرز تهیه املت ایتالیایی-فریتاتا

با ما همراه باشید و با تور ایتالیا ارزان از به بهترین کشور اروپا سفر کنیم و در شهرهای ونیز، فلورانس و رم بگردیم و بناهای تاریخی این کشور تاریخی را از نزدیک ببینیم.

به گزارش خبرنگاران به نقل از اسنپ فود

قارچ خردشده؛ یک پیمانه

کدوی خردشده؛ یک پیمانه

کره یا مارگارین؛ 3 قاشق غذاخوری

آب؛ 3 قاشق غذاخوری

تخم مرغ؛ 4 عدد

نمک؛ یک چهارم قاشق چای خوری

فلفل؛ یک چهارم قاشق چای خوری

پنیر رنده شده موزارلا؛ نصف پیمانه

گوجه فرنگی خردشده؛ یک عدد

جعفری تازه و خردشده؛ 2 قاشق غذاخوری

پودر ریحان؛ نصف قاشق چای خوری

مرحله اول: نصف قاشق غذاخوری کره یا مارگارین را درون تابه ذوب کنید.

مرحله دوم: کدو و قارچ را به داخل تابه تفت دهید که نرم گردد.

مرحله سوم: کدو و قارچ را از تابه خارج کنید و گوجه و جعفری خردشده را داخل تابه بریزید و تفت دهید.

مرحله چهارم: گوجه های تفت دیده را را از تابه خارج کنید و یک قاشق دیگر کره یا مارگارین را در همان تابه ذوب کنید.

مرحله پنجم: تخم مرغ ها و آب و نمک را به همراه کدو و قارچ و گوجه تفت داده شده، مقداری پنیر و پودر ریحان را با هم مخلوط کنید.

مرحله ششم: مایه را داخل تابه داغ بریزید و آن را به صورت یکنواخت پخش کنید و بگذارید بپزد.

مرحله هفتم: همزمان تابه دیگری روی شعله قرار دهید و نصف قاشق غذاخوری کره یا مارگارین را در آن ذوب کنید.

مرحله هشتم: وقتی زیر املت پخته شد و تخم مرغ های روی آن هنوز شل است، تابه دوم را روی آن قرار دهید؛ به صورتی که لبه های دو تابه روی هم و

مرحله نهم: دسته های آن ها به صورت موازی قرار گرفته باشد.

مرحله دهم: تابه را با دقت و به سرعت بچرخانید؛ به صورتی که تابه رویی در زیر قرار بگیرد که روی املت پخته گردد.

مرحله یازدهم: بعد از دو دقیقه تابه رویی را از تابه زیر بردارید.

مرحله دوازدهم: املت شما آماده است. می توانید آن را با به جامانده گوجه و جعفری خردشده و پودر ریحان و اندکی پنیر تزئین کنید.

می توانید مایع را داخل فر قرار دهید که طبعاً به استفاده از دو تابه احتیاجی نخواهید داشت.

در صورت استفاده از فر، شعله روی کمی بیشتر از شعله زیری باشد.

پختن املت ایتالیایی - فریتاتا در فر، 40 تا 45 دقیقه زمان احتیاج دارد.

بهتر است بشقاب غذا را از قبل گرم کنید و املت را درون بشقاب گرم شده بریزید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 1 آذر 1399 بروزرسانی: 1 آذر 1399 گردآورنده: bigkurosh.ir شناسه مطلب: 1322

به "طرز تهیه املت ایتالیایی-فریتاتا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه املت ایتالیایی-فریتاتا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید