املت اسفناج و پنیر را مثل حرفه ای ها درست کن
به گزارش مجله کوروش بزرگ، آیا املت دوست دارید؟ اگر دوست دارید، پس املت اسفناج و پنیر را باید امتحان کنید. این املت جزو غذاهایی ست که معمولا به عنوان صبحانه یا یک شام سبک سرو می گردد. به مقدار موهای سرتان انواع مختلفی از املت وجود دارد؛ ولی ترکیب اسفناج و پنیر در کنار تمام خواصش، به حدی طعم لذیذی دارد که با چشیدن آن، به پای ثابت املت هایی که برای صبحانه می خورید، تبدیل می گردد.
برای یادگرفتن طرز تهیه املت اسفناج و پنیر، فقط کافی ست تا انتهای مقاله با ما همراه باشید و بعد آستین هایتان را بالا بزنید و برای درست کردن این املت خوشمزه آماده شوید.
مواد لازم برای املت اسفناج و پنیر
با این موادی که در زیر می بینید، می توانید یک املت اسفناج و پنیر دونفره درست کنید و کنار نان تازه و برشته، نوش جان کنید.
- 3 عدد تخم مرغ
- 50 گرم پنیر صبحانه
- نصف لیوان برگ اسفناج خرد شده
- 30 گرم کره
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه املت اسفناج مرحله به مرحله
اگر مواد لازم برای درست کردن این املت را آماده نموده اید، حالا وقت آن است که طرز تهیه املت اسفناج و پنیر را یاد بگیرید. فقط کافی ست با دستانتان چند حرکت کوچک انجام دهید تا در مدت 10 تا 15 دقیقه، یک املت مجذوب کننده برای صبحانه فردایتان داشته باشید.
- برای درست کردن این املت، اول باید برگ های اسفناج را بپزید.
- برگ های اسفناج را داخل ظرفی بریزید و در ظرف را بگذارید.
- شعله گاز را روی حرارت ملایم تنظیم کنید و 5 دقیقه به برگ های اسفناج برای پخته شدن، زمان بدهید. یادتان باشد که چند بار محتویات داخل ظرف را هم بزنید تا برگ های اسفناج به ظرف نچسبند.
- بعد از پختن اسفناج، آن را همراه کره داخل ماهیتابه بریزید.
- اسفناج را کمی با کره تفت دهید تا آب اضافی اسفناج تبخیر گردد.
- تخم مرغ ها را در کاسه ای جداگانه بشکنید و با چنگال کمی هم بزنید و بعد آن ها را به اسفناج پخته اضافه کنید.
- پنیر را مربعی خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید.
- در ظرف را ببندید و اجازه دهید تخم مرغ با حرارت ملایم بپزد و پنیر هم آب گردد. بعد از چند دقیقه املت اسفناج و پنیرتان آماده است.
ساده ترین روش تهیه رول املت اسفناج و پنیر
اگر ظاهر ساده املت اسفناج و پنیر مجذوب کنندهیت خودش را برایتان از دست داده است، می توانید به یک روش ساده، مجذوب کنندهیت این غذا را چندبرابر کنید. رول املت اسفناج و پنیر همان مجذوب کنندهیتی ست که به آن اشاره کردیم. این غذا در کنار ظاهر مدرنی که دارد، همان طعم خوشمزه ترکیب اسفناج و پنیر را برایتان تکرار می نماید. در ادامه با هم طرز تهیه رول املت اسفناج و پنیر را یاد می گیریم.
مواد لازم برای رول املت اسفناج و پنیر
- 1 پیمانه شیر
- 1/3 پیمانه آرد
- 8 عدد تخم مرغ
- 2 پیمانه اسفناج خرد شده
- 1 پیمانه پنیر چدار رنده شده
- 1 قاشق غذاخوری خردل
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- میزانی روغن برای سرخ کردن
نحوه پخت رول املت اسفناج و پنیر
طرز تهیه رول املت اسفناج و پنیر بسیار آسان است؛ فقط کافی ست مراحل زیر را قدم به قدم انجام دهید تا از نتیجه کار لذت ببرید. با این حجم از مواد، این غذا را می توان در مدت 15 دقیقه برای 6 نفر درست کرد.
برای درست کردن این غذا به فر احتیاج دارید، به همین علت در قدم اول دمای فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سپس کف یک ظرف مستطیلی شکل را چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی بیندازید. دقت کنید که کناره های کاغذ چند سانتی متر از ظرف بیرون باشد.
داخل یک کاسه، شیر و آرد را بریزید و با هم زن، خوب مخلوط کنید. بعد از آن تخم مرغ، خردل، نمک و فلفل را به ترکیب شیر و آرد اضافه کنید و دوباره هم بزنید. مایه درست شده را داخل ظرفی که از قبل چرب نموده بودید بریزید و اسفناج خرد شده را روی مواد پخش کنید. رول املت اسفناج و پنیر برای پخته شدن احتیاج دارد که 10 الی 12 دقیقه داخل فر بماند.
قبل از این که املت را از فر بیرون بیاورید، پنیر چدار را روی ظرف بریزید و 2 تا 4 دقیقه گریل فر را روشن کنید تا پنیر آب گردد و روی املت به رنگ طلایی دربیاید. بعد از آن که املت را از فر بیرون آوردید، به یاری کاغذی که داخل قالب گذاشته بود، املت را بیرون بیاورید و آن را رول کنید. می توانید املت رول شده را برش بزنید و بعد با کمی سبزی و گردو تزئین کنید.
2 روش دیگر برای تهیه املت اسفناج و پنیر
برای پختن املت اسفناج و پنیر روش های مختلفی وجود دارد، ما در ادامه با 2 روش مجذوب کننده تهیه این غذای خوشمزه آشنا می شویم.
1. املت اسفناج ژاپنی
ژاپنی ها هم علاقه زیادی به املت اسفناج و پنیر دارند. در ادامه برای یادگرفتن دستور ژاپنی این غذا، یک سفر کوتاه به ژاپن خواهیم داشت.
طرز تهیه رول املت اسفناج و پنیر ژاپنی خیلی ساده است، فقط کافی ست مواد زیر را تهیه کنید. آن وقت می توانید در عرض 15 دقیقه یک املت خوشمزه برای 2 نفر بپزید.
مواد لازم برای این غذا
- 2 عدد تخم مرغ
- 2 عدد پنیر ورقه ای
- 2 برگ اسفناج
- 1 قاشق چای خوری روغن زیتون
- نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه املت اسفناج و پنیر ژاپنی:
- اسفناج را به قطعات کوچک خرد کنید. تخم مرغ ها را با همزن بزنید و با اسفناج در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس شیر، نمک و فلفل را اضافه و دوباره مخلوط کنید.
- روغن زیتون را در یک تابه بریزید و نیمی از مخلوط تخم مرغ و اسفناج را به آن اضافه کنید.
- سپس پنیر ورقه شده را روی آن قرار دهید و هنگامی که تخم مرغ آغاز به پختن کرد (اما هنوز آبدار است)، املت را به آرامی از یک لبه بغلتانید.
- زمانی که املت را برمی گردانید، بقیه مخلوط تخم مرغ و اسفناج را روی آن بریزید و به رول کردن ادامه دهید. پس از این که املت را رول کردید، مدتی آن را در تابه با حرارت خاموش بگذارید. پس از خنک شدن، آن را به چهار قسمت برش دهید و سرو کنید.
2. املت اسفناج و پنیر پیتزا
املت اسفناج و پنیر را می توان با پنیر پیتزا هم درست کرد. پنیر پیتزا طعم فوق العاده ای به اسفناج می دهد؛ پس برای یک بار هم که شده این غذا را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. با این میزان می توانید در 30 دقیقه یک املت اسفناج و پنیر پیتزای خوشمزه برای 4 نفر درست کنید.
مواد لازم املت اسفناج و پنیر پیتزا
- نصف پیمانه قارچ خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری پنیر پیتزا رنده شده
- 1 پیمانه اسفناج خرد شده
- 1 عدد تخم مرغ کامل
- 3 عدد سفیده تخم مرغ
- 1/4 پیمانه پیازچه خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای خرد شده
- نصف پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
- 1 قاشق چای خوری روغن
- 1/8 قاشق چای خوری پودر سیر و جوز هندی آسیاب شده
- نمک، پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه املت اسفناج و پنیر پیتزا
مرحله اول: سفیده های تخم مرغ و یک تخم مرغ کامل را در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید، به طوری که کف کند. پنیر پیتزای رنده شده را به تخم مرغ ها اضافه کنید و سپس پودر سیر، جوز هندی، فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک را داخل آن ها بریزید.
مرحله دوم: در این مرحله قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را به همراه یک قاشق روغن، داخل تابه بریزید و تفت دهید. بعد از نرم شدن قارچ و فلفل دلمه ای، اسفناج خرد شده را به این ترکیب اضافه کنید و 10 دقیقه مواد را تفت دهید.
مرحله سوم: گوجه خرد شده را به ترکیب اسفناج، قارچ و فلفل دلمه ای اضافه کنید و اجازه بدهید گوجه نرم گردد. بعد از نرم شدن گوجه، وقت اضافه کردن تخم مرغ و پنیر پیتزا می رسد. وقتی تخم مرغ را اضافه کردید، در تابه را بگذارید و شعله گاز را کم کنید. 5 دقیقه بعد غذای شما آماده است.
ناگفته هایی در خصوص املت اسفناج و پنیر
- برای درست کردن املت اسفناج و پنیر حتما از برگ های جوان و نازک اسفناج بهره ببرید تا املتتان خوشمزه تر گردد.
- اگر می خواهید این غذا را رژیمی مصرف کنید می توانید پنیر موجود در غذا را کمتر یا آن را حذف کنید.
- اگر طعم سیر را دوست دارید، می توانید برای خوشمزه ترشدن املت، چند عدد سیر رنده شده به آن اضافه کنید.