طرز تهیه ترشی چاغاله بادام
به گزارش مجله کوروش بزرگ، برای درست کردن ترشی چاغاله بادام ابتدا چاغاله های ریز و نوبری را که خیلی درشت و سفت نشده اند را انتخاب کنید. سپس آنها را تمیز پاک نموده شستشو دهید...

به گزارش خبرنگاران به نقل از نمناک
مواد لازم برای ترشی چاغاله بادام
- چاغاله:بادام 1 کیلو
- نمک:به مقدار لازم
- سرکه:به مقداری که روی چاغاله ها رو بگیرد
طرزتهیه
برای درست کردن این ترشی چاغاله های ریز و نوبری را که هنوز خیلی سفت و درشت نشده اند را انتخاب کنید .
بعد از تمیز کردن و شستن آنها را در صافی بگذارید تا آبش کاملا کشیده گردد.
سپس آن را روی یک پارچه نخی بریزید تا یک شب تا صبح ، آبش کاملا خشک گردد و پوستش جمع گردد.
چون اگر آب داشته باشد باعث کپک زدن ترشی میگردد.
چاغاله ها را داخل شیشه یا ظرف مورد نظرتان بریزید و به اندازه کافی نمک به آن اضافه کنید و شیشه را با سرکه پر کنید و در ظرف را سفت ببندید تا هوا داخل آن نفوذ نکند و بعد در جای خنک نگهداری کنید.
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 15 بهمن 1399
بروزرسانی: 15 بهمن 1399
گردآورنده: bigkurosh.ir
شناسه مطلب: 1467
به "طرز تهیه ترشی چاغاله بادام" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی چاغاله بادام"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید