طرز تهیه ترشی چاغاله بادام

به گزارش مجله کوروش بزرگ، برای درست کردن ترشی چاغاله بادام ابتدا چاغاله های ریز و نوبری را که خیلی درشت و سفت نشده اند را انتخاب کنید. سپس آنها را تمیز پاک نموده شستشو دهید...

طرز تهیه ترشی چاغاله بادام

به گزارش خبرنگاران به نقل از نمناک

مواد لازم برای ترشی چاغاله بادام

  • چاغاله:بادام 1 کیلو
  • نمک:به مقدار لازم
  • سرکه:به مقداری که روی چاغاله ها رو بگیرد

طرزتهیه

برای درست کردن این ترشی چاغاله های ریز و نوبری را که هنوز خیلی سفت و درشت نشده اند را انتخاب کنید .

بعد از تمیز کردن و شستن آنها را در صافی بگذارید تا آبش کاملا کشیده گردد.

سپس آن را روی یک پارچه نخی بریزید تا یک شب تا صبح ، آبش کاملا خشک گردد و پوستش جمع گردد.

چون اگر آب داشته باشد باعث کپک زدن ترشی میگردد.

چاغاله ها را داخل شیشه یا ظرف مورد نظرتان بریزید و به اندازه کافی نمک به آن اضافه کنید و شیشه را با سرکه پر کنید و در ظرف را سفت ببندید تا هوا داخل آن نفوذ نکند و بعد در جای خنک نگهداری کنید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 15 بهمن 1399 بروزرسانی: 15 بهمن 1399 گردآورنده: bigkurosh.ir شناسه مطلب: 1467

به "طرز تهیه ترشی چاغاله بادام" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی چاغاله بادام"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید