طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل؛ سیستم ایمنی بدن تان را قوی کنید
به گزارش مجله کوروش بزرگ، سوپ هویج و زنجبیل یک پیشنهاد برای افرادی است که دچار سرماخوردگی در فصل پاییز شده اند و در پی یک غذای گرم و سوپی هستند.
مواد لازم برای درست کردن سوپ هویج و زنجبیل:
- هویج : 4 عدد
- پودرزنجبیل : 1 قاشق چایخوری
- جعفری و پیازچه ساتوری شده به همراه ساقه : 2 فنجان
- پیاز خرد شده : 1 عدد
- روغن زیتون یا روغن کنجد : 2 قاشق غذاخوری
- آب مرغ و یا عصاره مرغ : به مقدار لازم
- سیب زمینی خرد شده : 1 عدد
- نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت سوپ هویج و زنجبیل:
1. ابتدا پیاز، سیب زمینی و هویج های خرد شده را داخل ظرفی که روغن زیتون را در کمی حرارت داده ایم می ریزیم و کمی تفت می دهیم. سبزی های ساتوری شده ای را که در مواد لازم داشتیم را اضافه می کنیم و بعد از کمی تفت دادن پودر زنجبیل را به مواد اضافه می کنیم.
2. آب مرغ و یا عصاره مرغ حل شده در آب را به مواد اضافه می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا کمی با بخار آب مواد سوپ نرم شوند. بعد از اینکه مواد کمی نرم تر شدند از طریق یک مخلوط کن سوپ را به صورت پوره در می آوریم و داخل ظرف مورد نظر سرو می کنیم.
منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 22 مهر 1400
بروزرسانی: 22 مهر 1400
گردآورنده: bigkurosh.ir
شناسه مطلب: 1876
به "طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل؛ سیستم ایمنی بدن تان را قوی کنید" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ هویج و زنجبیل؛ سیستم ایمنی بدن تان را قوی کنید"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید