آشپزی

پاستا را به سبک ایتالیایی نوش جان کنید

پاستاهای اصیل ایتالیاییوقتی بحث پاستا در میان باشد، کشور ایتالیا بدون شک بی رقیب است. ایتالیا بزرگترین فراوری کننده و مصرف کننده پاستا در دنیا است. در این کشور هر نفر به طور میانگین، 25 کیلو پاستا در سال مصرف می نماید. ایتالیایی ها بیش از 300 نوع مختلف پاستا...

21 آبان 1398

دسرهای مخصوص ماه رمضان؛ 2 طرز تهیه دسر لگیمات با تخم مرغ و بدون تخم مرغ

لُگیمات یا به قول عرب ها لُقیمات یکی از دسرهای عربی و مخصوص استان های جنوبی ایران برای ماه مبارک رمضان است که در کشورهای حاشیه خلیج فارس، مصر و هندوستان هم زیاد سرو می گردد. این دسر قدیمی با قدمتی حدود 200 سال که به لقمه قاضی هم مشهور است به خاطر بافت لطیف...

31 تیر 1398

طرز تهیه پای چوپان

آماده کردن یک غذای پرخاصیت و خوش طعم، همیشه قرار نیست وقت زیادی را از شما بگیرد. اگر کمتر از یک ساعت تا رسیدن مهمان ها وقت دارید، می توانید برایشان پای چوپان درست کنید. طرز تهیه این غذای کامل و خوش طعم را در ادامه مطلب بخوانید.

13 تیر 1398

چگونه بادمجان کباب شمالی درست کنیم؟

بهترین بادمجان ها برای این خورش، بادمجان هایی هستند که پوست تیره دارند و سفت و کشیده هستند. بادمجان علی رغم آنچه بعضی افراد تصور می نمایند حاوی خواص دارویی فراوانی است و منبعی غنی از فسفر، ناسونین، فولات، ویتامین های B، کلسیم، پتاسیم، ویتامین آ، کربوهیدرات،...

8 تیر 1398