آشپزی

طرز تهیه مافین هات داگ خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه مافین هات داگ خوشمزه و لذیذ

مافین هات داگ، پیش غذای بسیار آسان پختی است که در آن خمیر اولیه ای تهیه و هات داگ در آن فرو می رود و در فر قرار داده و با سس قرمز سرو می شود

18 آذر 1399
طرز تهیه املت ایتالیایی-فریتاتا

طرز تهیه املت ایتالیایی-فریتاتا

املت ایتالیایی - فریتاتا - باید غذای خاصی باشد، درست مانند تمامی غذاهای ایتالیایی و البته هر چیز دیگری که پای نسخه ایتالیایی اش به میان می آید

1 آذر 1399
10 نکته طلایی در پخت لازانیا

10 نکته طلایی در پخت لازانیا

لازانیا غذایی است که حرف های زیادی برای گفتن دارد. این غذا در حقیقت نوعی پاستا لایه لایه است که هر لایه از آن با مواد گوشتی، سبزیجات، پنیر و سس مخصوص پر می شود. ریشه لازانیا به ایتالیا بر میشود، اما این غذای خوشمزه در سطح جهانی و بین المللی محبوب همگان...

9 مهر 1399
طرز تهیه یک ته چین متفاوت و خوشمزه

طرز تهیه یک ته چین متفاوت و خوشمزه

نام این غذا با ته چین های معروف یکی است، اما طریقه طبخ آن متفاوت است وبیشتر شبیه قابلی پلو افغان ها تهیه می گردد.

21 شهریور 1399
طرز تهیه کیک بستنی گردویی ، دسری پرطرفدار برای عاشقان بستنی

طرز تهیه کیک بستنی گردویی ، دسری پرطرفدار برای عاشقان بستنی

طرز تهیه کیک بستنی گردویی را به سادگی هر چه تمام تر تهیه کنید.

14 خرداد 1399
طرز تهیه شیرینی خانگی مخصوص عید؛ شیرینی مشهدی بازاری (آلمانی)

طرز تهیه شیرینی خانگی مخصوص عید؛ شیرینی مشهدی بازاری (آلمانی)

شیرینی خشک آلمانی یا شیرینی مشهدی که ترکیه ای ها به آن قرابیه مارمالادی می گویند، خود مشهدی ها به اسم شیرینی مربایی آن را می شناسند و در بعضی جاها هم به شیرینی شاه پسند معروف است از جمله قدیمی ترین شیرینی ها و دسرهای عید نوروز با ماندگاری بالا است. شیرینی...

14 فروردین 1399
پاستا را به سبک ایتالیایی نوش جان کنید

پاستا را به سبک ایتالیایی نوش جان کنید

پاستاهای اصیل ایتالیاییوقتی بحث پاستا در میان باشد، کشور ایتالیا بدون شک بی رقیب است. ایتالیا بزرگترین فراوری کننده و مصرف کننده پاستا در دنیا است. در این کشور هر نفر به طور میانگین، 25 کیلو پاستا در سال مصرف می نماید. ایتالیایی ها بیش از 300 نوع مختلف پاستا...

21 آبان 1398
دسرهای مخصوص ماه رمضان؛ 2 طرز تهیه دسر لگیمات با تخم مرغ و بدون تخم مرغ

دسرهای مخصوص ماه رمضان؛ 2 طرز تهیه دسر لگیمات با تخم مرغ و بدون تخم مرغ

لُگیمات یا به قول عرب ها لُقیمات یکی از دسرهای عربی و مخصوص استان های جنوبی ایران برای ماه مبارک رمضان است که در کشورهای حاشیه خلیج فارس، مصر و هندوستان هم زیاد سرو می گردد. این دسر قدیمی با قدمتی حدود 200 سال که به لقمه قاضی هم مشهور است به خاطر بافت لطیف...

31 تیر 1398
طرز تهیه پای چوپان

طرز تهیه پای چوپان

آماده کردن یک غذای پرخاصیت و خوش طعم، همیشه قرار نیست وقت زیادی را از شما بگیرد. اگر کمتر از یک ساعت تا رسیدن مهمان ها وقت دارید، می توانید برایشان پای چوپان درست کنید. طرز تهیه این غذای کامل و خوش طعم را در ادامه مطلب بخوانید.

13 تیر 1398
چگونه بادمجان کباب شمالی درست کنیم؟

چگونه بادمجان کباب شمالی درست کنیم؟

بهترین بادمجان ها برای این خورش، بادمجان هایی هستند که پوست تیره دارند و سفت و کشیده هستند. بادمجان علی رغم آنچه بعضی افراد تصور می نمایند حاوی خواص دارویی فراوانی است و منبعی غنی از فسفر، ناسونین، فولات، ویتامین های B، کلسیم، پتاسیم، ویتامین آ، کربوهیدرات،...

8 تیر 1398
تعداد: (30)