مرغ سوخاری یکی از غذاهای محبوب بین الملی
به گزارش مجله کوروش بزرگ، مرغ سوخاری یکی از غذاهایی است که در تمام جهان هواداران زیادی دارد. این غذا با طعم و مزه خاص خود، می تواند هر وعده غذایی را به یک تجربه لذت بخش تبدیل کند. در صورتی که شما نیز در پی یک غذای خوشمزه با پخت سریع هستید، مرغ سوخاری یک گزینه عالی است. تهیه مرغ سوخاری ممکن است بسیار پیچیده به نظر برسد؛ اما در واقع با رعایت چند نکته ساده، شما می توانید به راحتی این غذا را درست کنید. از جمله مهم ترین نکات در تهیه مرغ سوخاری، استفاده از مرغ تازه و بعلاوه رعایت زمان مناسب برای سرخ کردن مرغ است.
مواد لازم برای طرز تهیه مرغ سوخاری
برای تهیه مرغ سوخاری خانگی، مواد لازم عبارتند از:
- مرغ: یک عدد
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
- زردچوبه: به مقدار لازم
- آرد: یک و نیم لیوان
- تخم مرغ: دو عدد
- روغن: به مقدار لازم
مراحل آماده سازی مواد اولیه برای تهیه مرغ سوخاری
قبل از هر چیز، مرغ باید به خوبی پاک گردد. برای این کار، مرغ را با آب بشویید و سپس آن را خشک کنید. سپس مرغ را روی یک سینی بزرگ قرار دهید و با نوک چاقو، از پشت مرغ، را از قسمت گردن تا دم ببرید تا مرغ باز گردد. سپس داخل مرغ را با آب شستشو دهید و خشک کنید. بعد از پاک کردن مرغ، آن را به تکه های کوچکی برش دهید. برای این کار، با یک چاقو، کتف و سینه مرغ را جدا کنید.
اکنون وقت آن است که مرغ را در چاشنی خوابانده و آن را مزه دار کنید. برای مزه دار کردن مرغ، یک ظرف بزرگ برای مخلوط کردن ادویه ها و مواد لازم آماده کنید. سپس مواد لازم را در ظرف بریزید و مخلوط کنید. بعد مرغ را داخل آن بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد کاملا به خورد مرغ رفته و مزه دار گردد. سپس می توانید تکه های مرغ را با استفاده از آرد سفید و آرد سوخاری بپوشانید.
نحوه پخت مرغ سوخاری
بعد از خواباندن مرغ در مواد، مرغ را در روغن داغ سرخ کنید. برای این کار، می توانید از تابه یا فر بهره ببرید. در هر صورت، مرغ را به مدت حدود 30 دقیقه در روغن سرخ کنید تا به طور کامل پخته گردد. سپس مرغ را از روی روغن بردارید و روی کاغذ قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته گردد. اکنون مرغ سوخاری شما آماده است و می توانید آن را به همراه سالاد، نان تست و سس مورد علاقه خود سرو کنید.
نکات مهم در پخت مرغ سوخاری
یکی از مهم ترین نکات در پخت مرغ سوخاری این است که باید حتما از مرغ تازه بهره ببرید. علاوه براین قبل از پخت مرغ باید آن را خوب تمیز کنید. از قلم نیاندازید که مرغ سوخاری، حتما باید با استفاده از روغن سرخ کردنی پخته و سرخ گردد. چرا که یک روغن سرخ کردن خوب تکه های مرغ را به خوبی طلایی نموده و اجازه نمی دهد که آنها سیاه شوند. یکی دیگر از نکات مهم این است که مرغ را در دمای مناسب و به مدت لازم درون فر قرار دهید.
روش های سرو کردن مرغ سوخاری
مرغ سوخاری را می توان با سبزیجات تازه و یا سالاد و در کنار قارچ سوخاری سرو کرد. بسیاری از افراد دوست دارند تا مرغ سوخاری را با سیب زمینی سرخ شده و یا نودل سرو نمایند. در بعضی رستوران ها، مرغ سوخاری با سس BBQ، سس چیلی و یا سس مخصوص رستوران سرو می گردد. در این روش، مرغ سوخاری را با سس دلخواه سرو نموده و در کنار آن سبزیجات خرد شده و سیب زمینی سرخ شده را قرار دهید. اگر می خواهید مرغ سوخاری را به شکل فست فود سرو کنید می توان آن را به همراه سس مورد دلخواه خود داخل نان تست بگذارید.
نحوه نگهداری صحیح مرغ سوخاری
برترین روش برای نگهداری مرغ سوخاری این است که پس از پخت، آن را در یخچال قرار دهید. می توانید مرغ سوخاری را به مدت 3 تا 4 روز داخل یخچال نگه دارید. در صورتی که می خواهید مرغ سوخاری را برای مدت بیشتری نگه دارید، بهتر است آن را در فریزر بگذارید. با این حال، باید به این نکته توجه داشت که اگر مرغ سوخاری بیش از 3 ماه در فریزر نگه داشته گردد، ممکن است طعم اولیه خود را از دست بدهد.
سخن پایانی
مرغ سوخاری یک وعده ساده است و نیازی به مواد غذایی پیچیده ای نداشته و انتخاب آن به عنوان برترین غذا برای مناسبت های مختلف به شمار می رود. با توجه به اینکه مرغ سوخاری یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در سراسر دنیا است، برای تهیه مرغ سوخاری خانگی خوب، باید به بعضی موارد توجه کنیم. مهم ترین موارد شامل انتخاب مرغ تازه، استفاده از ادویه های درجه یک، و زمانبندی مناسب برای پخت مرغ می گردد. به علاوه، رعایت بهداشت در طول فرآیند تهیه مرغ سوخاری نیز بسیار مهم است. با انجام مراحل گفته شده می توانید یک مرغ سوخاری خوشمزه و ترد را در خانه درست کنید.
منبع: تاپ تراول