طرز تهیه پاناکوتا وانیلی با ژله و کمپوت آناناس؛ دسری ساده و خوشمزه

به گزارش مجله کوروش بزرگ، در این قسمت از آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ طرز تهیه پاناکوتا وانیلی با ژله و کمپوت آناناس را به شما آموزش می دهیم. این دسر را می توان نوعی پاناکوتا با بافت لطیف و ابریشمی و طعم شیرین و خامه ای دانست که شما از خوردن آن سیر نمی شوید.

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی با ژله و کمپوت آناناس؛ دسری ساده و خوشمزه

ما در دستور این پاناکوتا از ماست کفیر استفاده کردیم. طعم ملایم ماست کفیر تخمیری، این دسر وانیلی لطیف را زنده می نماید.

این دسر با کفیر می تواند یک دسر سبک و عالی برای بعد از غذا باشد. کفیر سرشار از پروبیوتیک است، خواص بسیار زیادی برای دستگاه گوارش دارد و علاوه بر یاری به هضم غذا، سلامت روده ها را تضمین می نماید.

طرز تهیه این دسر خوشمزه بسیار ساده است و احتیاج به هیچ پخت وپزی ندارد. فقط کافی است بعد از مخلوط کردن همه مواد، آن ها را در یخچال بگذارید تا باقی کارها در آنجا انجام گردد.

مواد لازم

  • شیر سرد: یک پیمانه
  • کمپوت آناناس خرد شده: 300 گرم
  • پودر ژلاتین: 4 قاشق غذاخوری
  • ماست کفیر: 1 پیمانه
  • شکر: نصف پیمانه
  • آب کمپوت آناناس: دو سوم پیمانه
  • خامه: 200 گرم
  • وانیل: نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی با ژله و آناناس

  1. برای آغاز باید ژلاتین را به روش بن ماری در شیر سرد حل کنید. برای این کار ژلاتین را در شیر ریخته و ظرف را روی بخار آب قرار دهید.
  2. در مدتی که ژلاتین در شیر حل می گردد، ماست کفیر را به همراه شکر، آب کمپوت آناناس، خامه و وانیل در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.
  3. پس از حل شدن ژلاتین در شیر آن را هم به مخلوط کن اضافه کنید و همه مواد را چند ثانیه با قدرت بالا مخلوط کنید.
  4. قالب مورد نظر خود را کمی چرب کنید و مواد را در آن بریزید. سپس آناناس خرد شده را به آن اضافه کنید، با قاشق کمی هم بزنید و ظرف را در یخچال قرار دهید.
  5. اجازه دهید دسر به مدت حداقل 3 الی 4 ساعت در یخچال بماند تا ژلاتین کاملا خودش را بگیرد. سپس آن را از یخچال خارج کنید و در یک ظرف تخت برگردانید.
  6. می توانید قبل از سرو روی دسر را با آناناس و میوه های دیگر تزیین کنید. نوش جان.
منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 3 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 3 اردیبهشت 1404 گردآورنده: bigkurosh.ir شناسه مطلب: 2472

به "طرز تهیه پاناکوتا وانیلی با ژله و کمپوت آناناس؛ دسری ساده و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پاناکوتا وانیلی با ژله و کمپوت آناناس؛ دسری ساده و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید