طرز تهیه پای چوپان

به گزارش مجله کوروش بزرگ، آماده کردن یک غذای پرخاصیت و خوش طعم، همیشه قرار نیست وقت زیادی را از شما بگیرد. اگر کمتر از یک ساعت تا رسیدن مهمان ها وقت دارید، می توانید برایشان پای چوپان درست کنید. طرز تهیه این غذای کامل و خوش طعم را در ادامه مطلب بخوانید.

طرز تهیه پای چوپان

مواد لازم

  • سیب زمینی: 5 عدد متوسط
  • گوشت چرخکرده: 300 گرم
  • فلفل دلمه نگینی خرد شده: 1 عدد
  • نخود فرنگی و ذرت پخته شده: 1 فنجان
  • سس بشامل: 1 پیمانه
  • پیاز درشت: 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • کره: 50 گرم
  • نمک و ادویه (فلفل، زردچوبه، آویشن): به مقدار دلخواه
  • پودر پنیر پارمسان: 300 گرم
  • پنیر موزارلا: به میزان دلخواه
  • روغن: مقداری

طرز تهیه پای چوپان

سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب روی اجاق بگذارید تا بپزند. پس از پخت پوست آنها را بگیرید و با گوشت کوب یا رنده، آنها را پوره کنید. قبل از آنکه سیب زمینی ها از حرارت بیفتند کره را هم اضافه کنید و آویشن، پنیر پارمسان و کمی نمک را هم با آنها مخلوط کنید.

پیاز را نگینی خرد کنید و بعد از تفت خوردن و سبک شدن، فلفل دلمه و سپس گوشت، نخود فرنگی و ذرت را به آن اضافه کنید. وقتی رنگ گوشت تغییر کرد نمک و زردچوبه را اضافه کرده و سپس رب گوجه را هم به گوشت اضافه کنید.

وقتی سس گوشت آماده شد، تابه را از روی اجاق بردارید. ظرف سروتان را انتخاب کنید و سس گوشت را کف ظرف بریزید.

سس بشامل را روی مایه گوشتی بریزید، سپس پنیر موزارلا را روی آنها بریزید.

در آخر سیب زمینی ها را روی مواد صاف کنید و ظرف را در فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کرده اید قرار دهید.

پای چوپان شما بعد از 20 دقیقه حاضر خواهد بود. برای خوش رنگ تر شدن آن، می توانید چند دقیقه شعله گریل بالای فر را روشن کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 13 تیر 1398 بروزرسانی: 5 مهر 1399 گردآورنده: bigkurosh.ir شناسه مطلب: 169

به "طرز تهیه پای چوپان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پای چوپان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید