طرز تهیه یک ته چین متفاوت و خوشمزه
به گزارش مجله کوروش بزرگ، نام این غذا با ته چین های معروف یکی است، اما طریقه طبخ آن متفاوت است وبیشتر شبیه قابلی پلو افغان ها تهیه می گردد.

با ما همراه باشید و با تور چین از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.
مواد لازم
برنج: 4 پیمانه
گوشت گوسفند: 400 گرم
سیب زمینی متوسط: 2 عدد
آلو و هویج: هر کدام 200 گرم
نمک: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
ادویه پلویی: به مقدار لازم
مراحل پخت
ابتدا برنج را به صورت آبکش می پزیم.
بعد از آبکش کردن برنج، گوشت را که از قبل با ادویه مخلوط نموده ایم به همراه آلو لا به لای برنج در داخل قابلمه می ریزیم و سیب زمینی و هویج را روی برنج می گذاریم.
شعله زیر قابلمه را کم می کنیم و صبر می کنیم تاخوب دم بکشد.
منبع: گردشبان
انتشار: 21 شهریور 1399
بروزرسانی: 5 مهر 1399
گردآورنده: bigkurosh.ir
شناسه مطلب: 1176
به "طرز تهیه یک ته چین متفاوت و خوشمزه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه یک ته چین متفاوت و خوشمزه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید