بلیچینگ دندان ضرر هم دارد؟

به گزارش مجله کوروش بزرگ، وب سایت نبض ما: هیچ چیزی مانند یک لبخند زیبا و سفید نمی تواند شادی و حتی موفقیت را برای شما به ارمغان بیاورد؛ بنابراین همه ما به دنبال سفید کردن دندان خود هستیم. بلیچینگ دندان یک روش فوق العاده برای از بین بردن زردی دندان های شماست. اما آیا بلیچینگ عوارض دارد؟

بلیچینگ دندان ضرر هم دارد؟

با تور چین سفری خاطره انگیز را تجربه کنید.

میلیون ها نفر در معرض تغییر رنگ دندان هستند که در درجه های مختلف ایجاد می گردد. حتی کسانی که مرتب مسواک زده، از نخ دندان استفاده نموده و به دندانپزشک مراجعه می نمایند، باز هم ممکن است بر اثر مواد غذایی خاص، عوامل محیطی و گذشت زمان، دچار جرم و زردی دندان شوند. خوشبختانه، سفید کردن دندان ها به روش های حرفه ای، یک روش فوق العاده برای پاک کردن یا نابود کردن لکه ها روی دندان بوده و به ایجاد لبخند طبیعی، زیبا و سفید به شما یاری می نماید. بلیچینگ دندان یا سفید کردن دندان، یکی از این روش ها است.

بلیچینگ دندان چیست؟

در روش بلیچینگ دندان، محصولی حاوی سفید نماینده (پراکسید هیدروژن یا پراکسید کربامید) برای سفید کردن دندان به کار برده می گردد.

این ماده مانند وایتکس عمل نموده و جرم و زردی دندان را از بین می برد و نوعی روش شیمیایی محسوب می گردد. مولکول های این ماده، به مینای دندان شما نفوذ نموده و باعث سفید شدن ریشه ای دندان شما شده و لکه ها را از بین می برد.

امروزه، گزینه های زیادی برای سفید کردن دندان وجود دارد. اگرچه محصولات زیادی برای این کار در دسترس است، اما درمان حرفه ای و یاری دریافت از دندانپزشک مناسب تر بوده و نتایج قابل اعتمادتری را ارائه می دهد.

دندانپزشک، بسته به سلامت دندان، درمان شما را انتخاب می نماید. با این حال، اکثریت قریب به اتفاق از نتایج درمان سفید نماینده خود راضی هستند. عوارض جانبی، نادر و خفیف بوده وشیوه درمان غیر تهاجمی است. به این ترتیب، شما می توانید با اعتماد به نفس بالا، ازیک لبخند زیبا لذت ببرید.

فواید و عوارض بلیچینگ دندان

با استفاده از محلول سفید نماینده در روش بلیچینگ، عمل سفید نمایندگی دندان صورت می گیرد. درمان در کمتر از یک ساعت به طور کلی انجام می گردد و نتایج آن نیز بسیار قابل توجه است.

یکی از بزرگترین مزایای استفاده از روش بلیچینگ دندان موثر بودن و دوام آن است. نتایج استفاده از روش بلیچینگ دندان، بسیار چشمگیر تر از نتایج دیگر روش های سفید نمایندگی دندان است.

دلیل این امر این است که استفاده از این روش شیمیایی، بسیار قوی تر ازمحصولات مشابه است. اما نظارت دندانپزشک هم لازم است. حتی دندان های بسیار زرد و جرم گرفته را می توان با روش بلیچینگ دندان، به صورت حرفه ای سفید سازی و درمان کرد.

به طور کلی، تنها خطر و عارضه عمده ای که در خصوص بلیچینگ دندان به چشم می خورد، حساسیت بعضی افراد نسبت به آن است و این حساسیت به ویژه در ساعت های اولیه پس از درمان معین می گردد.

دندانپزشک شما اطمینان حاصل خواهد نمود که این حساسیت حاد نیست. اگر احساس حساسیت جزئی دارید، توصیه می گردد که دهان خود را با آب گرم بشویید تا از ناراحتی جلوگیری کنید. حساسیت دندان به تدریج محو خواهد شد.

تفاوت بلیچینگ دندان و لمینت

بلیچینگ دندان شامل فرایند سفید کردن دندان ها با استفاده از مواد شیمیایی یا ساینده است که تا سطح مینا نیز انجام می گردد. بدیهی است که این مواد شیمیایی ایمن بوده و خطری برای فرد ندارد. در این روش، از پراکسید هیدروژن یا چیزی به نام پراکسید کربامید، برای سفید کردن دندان ها استفاده می گردد.

اما در روش لمینت، لایه هایی نازک و سرامیکی بر روی دندان قرار می دهند می توان گفت این لایه ها مانند روکشی سفید بر روی دندان است. روکش های ورقه ورقه ای چینی شامل مجموعه ای از چند لایه نازک سرامیکی است که جایگزین مینای دندان اصلی می گردد.

برای استفاده از روکش، مقدار بسیار کمی از مینای دندان اصلی باید حذف گردد، که معمولا کمتر از یک میلیمتر است. این کار لازم است، زیرا روکش، به طور مناسب تری روی دندان قرار می گیرد.

از نظر ظاهری، باید گفت که حتی ظاهری بهتر از دندان اصلی به شما می بخشد. پیوند میان دندان اصلی و روکش، بسیار مهم است، زیرا نه تنها باعث زیبایی بیشتر می گردد، بلکه پیوندی قوی است که برای عملکرد درست دندان نیز لازم است.

جرم گیری بهتر است یا بلیچینگ دندان

به نظر می رسد سفید کردن دندان ها یا بلیچینگ دندان و جرم گیری دندان ها دارای یک هدف مشابه باشند. اگر چه، ظاهرا هر روش سفید نماینده ممکن است با هم مشابه باشند، اما در حقیقت با هم تفاوت دارند.

جرم گیری، روشی ساده است که دندان پزشک برای از بین بردن لکه ها و زردی های روی دندان شما استفاده می نماید و لایه های سطحی و زرد رنگ روی دندان را ساییده و بر طرف می نماید. اثر جرم گیری معمولا زیاد پایدار نبوده و در اکثر مواقع، احتیاج به جرم گیری مجدد وجود دارد.

افراد سیگاری و کسانی که به طور مرتب از کافئین و قهوه استفاده می نمایند، دارای لکه های ماندگار تری بر روی دندان خود بوده و در این گونه مواقع توصیه می گردد تا از روش بلیچینگ دندان برای سفید کردن و از بین بردن زردی و لکه های روی دندان بهره ببرید.

بلیچینگ دندان در منزل

هیچ چیزی مانند یک لبخند زیبا و سفید نمی تواند سلامتی، شادی و حتی موفقیت را برای شما به ارمغان بیاورد. بنابراین، جای تعجب نیست که بسیاری از مردم به دنبال سفید کردن دندان خود و بهره بردن از یک لبخند زیبا هستند.

شما می توانید به راحتی و در منزل و بدون مراجعه به دندانپزشک، دندان های خود را سفید کنید. البته باید گفت که دندانپزشک شما می تواند درانتخاب روش موثرتر سفید نماینده، به شما یاری کند.

شما می توانید محصولات زیادی را برای سفید کردن دندان خود تهیه و بهره ببرید. با این حال، اکثر محصولات سفید نماینده، دارای مواد شیمیایی بوده و بعضی از افراد این موضوع را نمی پسندند.

اگر شما خواستار دندان های سفید بوده و در عین حال به دنبال مواد شیمیایی برای سفید کردن دندان نیستید، می توانید از روش های طبیعی برای این کار بهره ببرید. بعضی از این روش های طبیعی شامل موارد زیر می گردد.

استفاده از پودرسودا، که دارای خواص سفید نماینده طبیعی است، به همین دلیل آن را عنصر محبوب در خمیر دندان تجاری می دانند.

پودر سودا، ساینده خفیفی است که می تواند در از بین بردن لکه های سطحی روی دندان ها به شمایاری کند. ماست وسرکه سیب نیز برای قرن ها به عنوان یک ماده تمیز نماینده و ضد عفونی نماینده مورد استفاده قرارمی گرفت.

اسید استیک، که عامل اصلی فعال در سرکه سیب است، عامل موثری در کشتن باکتری ها است. املاح ضد باکتری سرکه، برای تمیز کردن دهان و دندان، بسیار مفید است.

همچنین استفاده از یک رژیم غذایی مناسب و حاوی میوه ها و سبزیجات، هم برای بدن و هم سلامت و سفید سازی دندان های شما بسیار موثر است.

روش دیگر، استفاده از مخلوط توت فرنگی و آناناس برای سفید کردن دندان است. بر طبق تحقیقات اجرا شده، روشن شده است که آنزیم موجود در آناناس، در حذف لکه های دندان، حتی نسبت به خمیر دندان استاندارد نیز موثر تر بوده است. اما در نظر داشته باشید که تمام این موارد، هیچ کدام نمی توانند جایگزین مسواک زدن شوند.

منبع: برترین ها
انتشار: 19 آبان 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: bigkurosh.ir شناسه مطلب: 444

به "بلیچینگ دندان ضرر هم دارد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بلیچینگ دندان ضرر هم دارد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید