صندلی های سوخت در زمان قطع برق موظف به استفاده از دیزل ژنراتور هستند
به گزارش مجله کوروش بزرگ، سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران گفت: باتوجه به اینکه عمده صندلی های عرضه سوخت مجهز به دستگاه های دیزل ژنراتور هستند، در مواقعی که قطعی برق رخ می دهد، موظف به تأمین برق مورد احتیاج به وسیله دیزل ژنراتور ها هستند.

به گزارش گروه مالی خبرنگاران، فاطمه کاهی، سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با بیان اینکه در این باره همکاری های لازم از سوی شرکت ملی پخش انجام می گردد، گفت: بی شک باید از سوی شرکت توانیر نیز اطلاع رسانی عمومی به وسیله رسانه ها انجام گردد تا هموطنان در زمان قطعی برق، برای سوختگیری به صندلی های عرضه سی ان جی مراجعه ننمایند؛ ضمن اینکه توصیه می گردد هموطنان در زمان مناسب برای سوخت گیری به این صندلی ها مراجعه نمایند.
وی با بیان اینکه الزام ها و دستورعمل هایی به صندلی های عرضه سوخت مایع (بنزین و نفت گاز) ابلاغ شده است که بر اساس آن موظف به تجهیز صندلی به دستگاه دیزل ژنراتور هستند، اضافه کرد: گاهی به دلیل مکانیکی بودن تجهیزات، ممکن است در برخی از صندلی ها دیزل ژنراتوری خارج از سرویس باشد که این مورد نیز باید توسط مالک و مسئولان صندلی مدیریت و رفع گردد، اما بیشتر صندلی های عرضه سوخت مایع، به این دستگاه مجهز هستند.
* برق صندلی های عرضه سی. ان. جی در زمان اوج بار قطع می گردد
به گفته سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران، قطعی برق در بیشتر موارد شامل صندلی های عرضه سی ان جی می گردد و با توجه به اینکه دیزل ژنراتور ها نمی توانند برق مصرفی کمپرسور های صندلی های سی ان جی را تأمین نمایند، با هماهنگی اجرا شده با شرکت توانیر، در ساعات اوج مصرف و در زمانی محدود، برق صندلی های سی ان جی قطع خواهد شد.
* علت تأخیر در دریافت سهمیه بنزین خرداد تاکسی های اینترنتی چه بود؟
کاهی درباره علت تأخیر در دریافت سهمیه بنزین خرداد رانندگان اسنپ و تپ سی نیز گفت: اول هر ماه، سهمیه رانندگان واریز می گردد و بخشی از سهمیه این رانندگان اعتباری و با استفاده از اطلاعاتی است که از وزارتخانه های مربوطه دریافت می گردد، بنابراین تا این اطلاعات به دست ما و همکارانمان برسد، کمی طول می کشد و این اطلاعات به طور معمول روز های نخست به دست ما نمی رسد.
به گفته وی این سهمیه، سهمیه عملکردی است و برای همین فرآیند ورودش به بخش ما کمی طول می کشد و براساس عملکرد این رانندگان، میزان اعتباری را که از سمت وزارتخانه به ما اعلام می گردد به رانندگان اختصاص می دهیم.
منبع: خبرگزاری دانشجو