چگونه به سطح طبیعی ویتامین C برسیم؟

به گزارش مجله کوروش بزرگ، ویتامین C یا اسید آسکوربیک یکی از ویتامین های محلول در آب و حیاتی برای حفظ عملکرد و سلامتی بدن است.

چگونه به سطح طبیعی ویتامین C برسیم؟

از آن جا که اسکوربیک اسید قابل ذخیره در بدن نیست و بعلاوه بدن هم قادر به ساخت آن نیست، برای حفظ سطح نرمال ویتامین C، باید روزانه به اندازه کافی (تقریبا 90mg) به وسیله رژیم غذایی مصرف گردد. ویتامین C در بعضی غذاها مخصوصا میوه ها و سبزیجات وجود دارد، بعلاوه می توان از مکمل ها هم برای دریافت آن استفاده کرد.

ویتامین ث قابل ذخیره در بدن نیست و بعلاوه بدن هم قادر به ساخت آن نیست، برای حفظ سطح نرمال ویتامین C، باید روزانه به اندازه کافی (تقریبا 90mg) به وسیله رژیم غذایی مصرف گردد.

چگونه به سطح طبیعی ویتامین C می رسیم؟

آسکوربیک اسید محلول در آب است و در بدن ساخته یا ذخیره نمی گردد. طبق پیشنهاد سازمان بهداشت جهانی (FDA) مقدار ویتامین سی مورد احتیاج روزانه تقریبا 90mg است. برترین منبع این ویتامین میوه ها و سبزیجات تازه و خام است. حرارت و پخت غذا در آب ممکن است موجب از بین رفتن بعضی خواص ویتامین C گردد. بسیاری از میوه های خوشمزه تابستانی دارای این ویتامین هستند.

موادغذایی که شامل ویتامین C است

آلبالو

هلو

شلیل

آلو

گیلاس

کیوی

توت فرنگی

فلفل سبز و قرمز شیرین

فلفل دلمه

مرکبات شامل: پرتقال، لیمو، نارنگی و نارنج

اسفناج

کلم بروکلی

سیب زمینی

گوجه فرنگی

آویشن

جعفری

خرمالو

منبع: همگردی
انتشار: 29 مهر 1400 بروزرسانی: 29 مهر 1400 گردآورنده: bigkurosh.ir شناسه مطلب: 1884

به "چگونه به سطح طبیعی ویتامین C برسیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه به سطح طبیعی ویتامین C برسیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید